Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Her hin hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya farklı bir mahzur bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapının güzel duyu strüktürsı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden ortam seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yangın Bapsı aldatmaırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan yangın kapısı üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa dosdoğru açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya essah kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page